![Kariniemen Kananpojan jauheliha](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2344-kariniemen-kananpojan-jauheliha-400-g_20230322110227.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kariniemen kanapullat](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanapullat-8471_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kariniemen kanapullat
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Sekoita neste ja korppujauhot keskenään, anna turvota muutama minuutti. Freesaa sipulikuutioita pannulla öljytilkan kera ja anna hetki jäähtyä.
- Sekoita kaikki ainekset huolellisesti keskenään ja anna massan maustua ja kylmetä jääkaapissa.
- Pyörittele massasta öljytyin käsin tasakokoisia pyöryköitä.
- Paista pyörykät pannulla kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Voit myös kypsentää ne 225 °C uunissa n. 15min.