Keltainen kanacurry
Tällä reseptillä valmistuu herkullinen ja pehmeä currykana. Currytahnassa on valmiiksi sekoitettuna Intian herkullisimmat mausteet, joista kurkuma tuo ruokaan sen kauniin keltaisen värin. Halutessasi voit maustaa broilerin vielä tuoreella inkiväärillä.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
2 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 keltainen paprika
1 prk (400 ml) kookosmaitoa tai 3dl kermaa
2 rkl keltaista currytahnaa
suolaa ja pippuria
Resepti
Silppua sipuli ja valkosipuli. Ruskista fileeviipaleet öljyssä, lisää sipulisilput niiden joukkoon ja kuullota hieman. Pilko paprika sopiviksi suupaloiksi. Heitä paprika pannulle. Kaada mukaan kookosmaito ja currytahna ja sekoita ainekset huolellisesti. Keitä seosta noin 20 minuuttia, kunnes liha on kypsää. Mausta ruoka suolalla ja pippurilla. Tarjoile valmis kanacurry basmatiriisin kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen