Kermainen cajun-kanapasta
Vaikka pasta ei perinteisesti cajun-keittiöön kuulukaan, sopivat ne erinomaisesti yhteen. Kasvikset tulevat annokseen näppärästi Kariniemen Kananpojan Filee- & kasvissuikaleiden mukana, joten tämä pasta valmistuu helposti ja nopeasti!
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Pannuvalmiit suikaleet fileestä, Spicy Brazil 400 g
2 dl kuohukermaa
1 rkl cajunmaustetta
2 valkosipulinkynttä
½ ruukkua tuoretta oreganoa
250 g pastaa esim. linguinia
1 dl raastettua parmesaania
Lisäksi:
rypsiöljyä paistamiseen
Resepti
Silppua valkosipuli ja oregano.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista pastan kiehuessa kanakastike.
Paista filee- & kasvissuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi. Lisää pannulle valkosipuli ja cajunmauste. Vähennä lämpöä ja jatka paistamista, kunnes valkosipuli alkaa pehmetä. Lisää pannulle kerma ja oregano. Kiehauta ja anna pulputtaa miedolla lämmöllä hetki. Sekoita joukkoon valutettu pasta ja parmesaani. Tarjoa heti.
-
Laktoositon