Kermainen cajun-kanapasta
Vaikka pasta ei perinteisesti cajun-keittiöön kuulukaan, sopivat ne erinomaisesti yhteen. Kokeile vaikka itse!
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fajitassuikale 450 g
200 g pakastevihanneksia
2 dl kuohukermaa
1 rkl cajunmaustetta
2 valkosipulinkynttä
½ ruukkua tuoretta oreganoa
250 g pastaa esim. linguinia
1 dl raastettua parmesaania
Lisäksi:
rypsiöljyä paistamiseen
Resepti
Silppua valkosipuli ja oregano.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista pastan kiehuessa kanakastike.
Paista fileesuiklaeet kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi. Lisää pannulle valkosipuli, pakastevihannekset ja cajunmauste. Vähennä lämpöä ja jatka paistamista, kunnes valkosipuli alkaa pehmetä. Lisää pannulle kerma ja oregano. Kiehauta ja anna pulputtaa miedolla lämmöllä hetki. Sekoita joukkoon valutettu pasta ja parmesaani. Tarjoa heti.
-
Laktoositon