

Kevyempi kalkkunalasagne
Kokonaisaika: 70 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
-
Kuumenna öljy pannussa tai kasarissa. Paista Kalkkunan Jauheliha yhdessä sipulin kanssa. Lisää joukkoon pieneksi kuutioidut juuriselleri- ja porkkanapalat, kääntele hetki. Mausta ruoka suolalla, provencen yrteillä ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää joukkoon myös hienonnetut valkosipulinkynnet.
-
Sekoita muiden ainesten sekaan tomaattimurska, sulatejuusto, vesi ja juustoraaste. Kiehauta ja tarkista sen jälkeen maun herkullisuus. Jaa seos uunivuokaan kerroksittain lasagnelevyjen kanssa. Jätä kastike päällimmäiseksi kerrokseksi.
-
Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta. Kypsennä ruoka uunissa 175 asteessa noin 50 minuuttia. Anna aterian vetäytyä noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.