Kevyempi kalkkunalasagne

Kevyempi kalkkunalasagne

Kokonaisaika: 70 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 10 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

  • Kuumenna öljy pannussa tai kasarissa. Paista Kalkkunan Jauheliha yhdessä sipulin kanssa. Lisää joukkoon pieneksi kuutioidut juuriselleri- ja porkkanapalat, kääntele hetki. Mausta ruoka suolalla, provencen yrteillä ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää joukkoon myös hienonnetut valkosipulinkynnet.

  • Sekoita muiden ainesten sekaan tomaattimurska, sulatejuusto, vesi ja juustoraaste. Kiehauta ja tarkista sen jälkeen maun herkullisuus. Jaa seos uunivuokaan kerroksittain lasagnelevyjen kanssa. Jätä kastike päällimmäiseksi kerrokseksi.

  • Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta. Kypsennä ruoka uunissa 175 asteessa noin 50 minuuttia. Anna aterian vetäytyä noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä