Kevyt kanasalaatti
Värikäs juuressalaatti on ihastuttavan rapsakka tarjottava vaikkapa lounaaksi tai salaattipöytään. Paista pannulla seuraksi hunajaiset pintamaustetut kananpojan fileesuikaleet, niin saat broilerisalaatista upean ruokaisan.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
2 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
2 porkkanaa
2-3 avomaankurkkua tai puolikas kurkku
2 punasipulia renkaina
100 g sokeriherneenpalkoja
100 g valkokaalia
50 g punakaalia
½ dl punaviinietikkaa tai valkoviinietikkaa
1-2 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
Resepti
Raasta porkkanat ja kurkku karkealla raastinterällä. Leikkaa punasipulit renkaiksi. Leikkaa herneenpalot ohuiksi suikaleiksi. Hienonna valkokaali ja punakaali veitsellä karkeaksi raasteeksi. Sekoita ainekset ja valuta joukkoon punaviinietikkaa ja hunajaa. Rouhi mausteeksi mustapippuria makusi mukaan.
Kuumenna öljy pannulla. Paista Kananpojan pintamaustetut fileesuikaleet kauttaaltaan ja anna jäähtyä.
Jaa salaatti lautasille ja ripottele pinnalle hieman jäähtyneet fileesuikaleet. Nauti rouskuvan herkullisesta salaatista!
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen
-
Vähärasvainen