Makea Waldorfin kanasalaatti
Hedelmäinen broilerisalaatti sopii hyvin lisukkeeksi tai kevyeksi lounaaksi. Tähän reseptiin on lisätty makeutta sen verran, että voit kokeilla salaattia jopa jälkiruokana tai sen korvaajana. Valmiiksi paistetuista kanapaloista ruoka valmistuu nopeasti ja helposti.
4 annosta
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet 250 g
½ dl kuohukermaa
1 rkl tomusokeria
1 ½ dl créme fraichea
suolaa ja mustapippuria
2 hapanta omenaa, (esim. Granny Smith)
1 sellerin varsi
150 g viinirypäleitä
50 g saksanpähkinöitä
Resepti
Paloittele Kananpojan Paistetut sisäfileet sopiviksi suupaloiksi. Vaahdota kerma ja tomusokeri, lisää joukkoon créme fraiche ja mausta suolalla ja pippurilla. Kastikkeen tulisi olla aavistuksen makeaa. Huuhtele ja pilko omenat, sellerin varret ja viinirypäleet. Sekoita kaikki ainekset salaatinkastikkeen kanssa sekaisin ja koristele salaatti pähkinöillä ja persiljalla.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen