Makoisa kanahampurilainen

Makoisa kanahampurilainen
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Grillissä paahdettujen sämpylöiden välissä on broilerin jauhelihasta tehty herkullinen juustoviipaleen sisältävä pihvi sekä pekonia. Lisää vielä lisukkeita makusi mukaan ja herkuttele!

30 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g


Hampurilaispihvit: 

1 dl korppujauhoja 
1 dl vettä 
1 kananmuna 
2 tl suolaa
rouhittua mustapippuria  
4 paksua viipaletta kypsytettyä cheddarjuustoa  

Lisäksi:
1 pkt (170 g) HK Amerikan pekoni® 
4 kpl hampurilaissämpylöitä

Lisukkeeksi esim:
tomaattiviipaleita
maustekurkkuviipaleita
amerikansalaattia
sinappia
ketsuppia
hampurilaiskastiketta


Resepti

Laita kulhoon korppujauhot ja vesi, anna turvota hetki. Sekoita joukkoon jauheliha, muna ja mausteet. Jaa taikina kahdeksaan osaan ja painele ne pihveiksi kämmenten välissä. Aseta juustoviipale pihvin keskelle. Peitä juusto toisella pihvillä ja painele reunat kiinni. Grillaa pihvit ja pekonit kypsiksi. Paahda sämpylät nopeasti grillissä ja täytä ne pihvillä, pekonilla ja makusi mukaisilla lisukkeilla.

Lisää kanajauhelihareseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/jauheliha.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon