Makoisa kanahampurilainen
Grillissä paahdettujen sämpylöiden välissä on broilerin jauhelihasta tehty herkullinen juustoviipaleen sisältävä pihvi sekä pekonia. Lisää vielä lisukkeita makusi mukaan ja herkuttele!
4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g
Hampurilaispihvit:
1 dl korppujauhoja
1 dl vettä
1 kananmuna
2 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
4 paksua viipaletta kypsytettyä cheddarjuustoa
Lisäksi:
1 pkt (170 g) HK Amerikan pekoni®
4 kpl hampurilaissämpylöitä
Lisukkeeksi esim:
tomaattiviipaleita
maustekurkkuviipaleita
amerikansalaattia
sinappia
ketsuppia
hampurilaiskastiketta
Resepti
Laita kulhoon korppujauhot ja vesi, anna turvota hetki. Sekoita joukkoon jauheliha, muna ja mausteet. Jaa taikina kahdeksaan osaan ja painele ne pihveiksi kämmenten välissä. Aseta juustoviipale pihvin keskelle. Peitä juusto toisella pihvillä ja painele reunat kiinni. Grillaa pihvit ja pekonit kypsiksi. Paahda sämpylät nopeasti grillissä ja täytä ne pihvillä, pekonilla ja makusi mukaisilla lisukkeilla.
Lisää kanajauhelihareseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/jauheliha.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon