Minuuttipihvi® ruusukaalilisäkkeellä
Paista nopeasti pannulla herkulliset yrtti-valkosipuliset broileripihvit. Kanan maun kruunaa hienostunut kermainen ruusukaalista tehty kasvislisäke.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli 350 g
öljyä paistamiseen
Ruusukaalilisäke:
vettä
1 tl suolaa
300 g ruusukaalia
1 sipuli silputtuna
1 valkosipulin kynsi
2 rkl öljyä
2 - 2 ½ dl kermaa
2 rkl raastettua Grana Padano -juustoa
Resepti
Kiehauta ruusukaalit suolalla maustetussa vedessä. Poista niistä kannat ja puolita. Silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit, valkosipuli ja ruusukaalit. Kääntele aineksia hetken aikaa ja lisää sitten kerma. Anna lisäkkeen kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan. Lopuksi pyöräytä joukkoon juustoraaste.
Kuumenna öljy pannulla ja paista Kananpojan yrtti-valkosipuli Minuuttipihvit molemmin puolin.
Tarjoa kanapihvit ruusukaalilisäkkeen kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen