Nälkäiset Poppis-poikaset
Voiko näin suloista annosta edes syödä? Tämä tarjoilu tulee varmasti herättämään ihastusta sekä vieraiden että oman perheen parissa.
4-5 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g
1 porkkana
1 ruukku vehnäorasta
n. 250 g tagliatelle-pastaa
majoneesia
capriksia
Resepti
Lämmitä Poppiksia 10 minuutin ajan joko 200-asteisessa uunissa tai miedolla lämmöllä paistinpannulla välillä käännellen. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista samalla porkkana keittämällä tai höyryttämällä. Laita vehnäorasta lautasen reunoille. Vehnäoraan voi hyvin korvata esimerkiksi tavallisella salaatilla. Laske tagliatellea hitaasti lautaselle pyöreää pesää muodostaen.
Leikkaa porkkanasta pieniä salmiakkikuvion muotoisia litteitä paloja. Tee Poppiksiin pienet kolot veitsellä ja työnnä porkkananpalat niistä puoliksi sisään lintujen nokiksi. Tee majoneesilla silmätälpät ja laita täplien keskelle vielä caprikset. Nosta Poppis-poikaset varovasti pesän keskelle nappisilmillään tuijottamaan.
Katso kaikki hauskat Poppis-reseptit täältä.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen