Nopea kanaramen
Kanaramenia olisi kiva valmistaa usemminkin, jos siinä ei olisi niin mahdoton työ. No tästä ei enää kanaramen helpommaksi muutu! Valmiiksi paahdetut kananpojan fileesuikaleet ja laadukas ramenliemi tekevät hommasta naurettavan helppoa – ja nopeaa.
2-3 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Uunipaahdettu suikale 200 g
½ l valmista ramenlientä (Sooci)
2 rkl soijaa
1 pkt ramennuudelia
1 keitetty kananmuna
2 kevätsipulin vartta
1 pieni purkki maissia
ripaus togarashi-mausteteseosta (valinnainen)
Resepti
Yhdistä ramenliemi sekä soija kattilassa ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemeen nuudelit ja keitä ne ohjeen mukaisesti kypsiksi. Lisää mukaan kananpojan suikaleet ja anna niiden lämmetä.
Silppua kevätsipuli, puolita kananmuna ja valuta maissit.
Annostele keitto kulhoihin ja tarjoa kananmunan, kevätsipulin sekä maissin kera. Viimeistele annokset halutessasi ripauksella togarashia.
-
Laktoositon