Nopea kanasalaatti

Nopea kanasalaatti

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Ihana illanistujaissalaatti syntyy käden käänteessä Kariniemen Kananpojan paistetuista sisäfileistä. Valmiiksi paistetut kanat helpottavat valmistusta huomattavasti. Sitruunaiseen broilerisalaattiin voit lisätä myös omia lempiaineksiasi.

10 min

3-4 annosta

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet 250 g

2-3 tomaattia kuutioina
½ kurkku kuutioina 
250 g juustoa kuutioina (esim. edam, emmental tai polar) 
2 dl krutonkeja 
yhden sitruunan puristettu mehu
reilusti tuoreita yrttejä hienonnettuna (esim. persilja, basilika, ruohosipuli ja rucola)


Resepti

Laita salaattikulhoon tai -vadille Kananpojan Paistetut sisäfileet kuutioituna, tomaattikuutiot, kurkkukuutiot, juustokuutiot ja krutongit. Purista joukkoon sitruunan mehu ja silppua sekaan persilja. Tarjoa sellaisenaan tai vaikkapa pieneksi alkusalaatiksi.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen