Nopea kanasalaatti
Ihana illanistujaissalaatti syntyy käden käänteessä Kariniemen Kananpojan paistetuista sisäfileistä. Valmiiksi paistetut kanat helpottavat valmistusta huomattavasti. Sitruunaiseen broilerisalaattiin voit lisätä myös omia lempiaineksiasi.
3-4 annosta
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet 250 g
2-3 tomaattia kuutioina
½ kurkku kuutioina
250 g juustoa kuutioina (esim. edam, emmental tai polar)
2 dl krutonkeja
yhden sitruunan puristettu mehu
reilusti tuoreita yrttejä hienonnettuna (esim. persilja, basilika, ruohosipuli ja rucola)
Resepti
Laita salaattikulhoon tai -vadille Kananpojan Paistetut sisäfileet kuutioituna, tomaattikuutiot, kurkkukuutiot, juustokuutiot ja krutongit. Purista joukkoon sitruunan mehu ja silppua sekaan persilja. Tarjoa sellaisenaan tai vaikkapa pieneksi alkusalaatiksi.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen