Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Nopea pesto-kanapasta

Nopea pesto-kanapasta

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kanapasta kuuluu lähestulkoon jokaisen suomalaisperheen viikoittaiselle arkiruokalistalle. Kariniemen Kananpojan fileesuikale punainen pesto maustaa pastan herkullisesti italialaisittain. Nopeaa ja maukasta arkiruokaa parhaimmillaan.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1-2 pkt Kariniemen Kananpojan fileesuikale punainen pesto 300 g


1 prk kuohukermaa
1 rkl omenaviinietikkaa
½ pnt basilikaa hienonnettuna
1 dl parmesaania
160 g pastaa, esim. trofie
suolaa


Resepti

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kananpojan fileesuikaleet paistinpannulla kypsiksi. Lisää joukkoon etikka, kerma sekä parmesaani ja ota pannu pois liedeltä. Sekoita kanakastike, pasta ja silputtu basilika keskenään. Mausta tarvittaessa suolalla ja tarjoile.

  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.