Nopea pesto-kanapasta

Nopea pesto-kanapasta

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kanapasta kuuluu lähestulkoon jokaisen suomalaisperheen viikoittaiselle arkiruokalistalle. Punainen pesto maustaa pastan herkullisesti italialaisittain. Nopeaa ja maukasta arkiruokaa parhaimmillaan.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1-2 pkt Kariniemen Kananpojan fileesuikale Bolognese 400 g

2 rkl punaista pestoa
1 prk kuohukermaa
½ pnt basilikaa hienonnettuna
1 dl parmesaania
160 g pastaa, esim. trofie
suolaa


Resepti

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kananpojan fileesuikaleet paistinpannulla kypsiksi. Lisää joukkoon pesto, kerma sekä parmesaani. Kiehauta ja ota pannu pois liedeltä. Sekoita kanakastike, pasta ja silputtu basilika keskenään. Mausta tarvittaessa suolalla ja tarjoile.

  • Laktoositon Laktoositon