Nopea tandoorikana

Nopea tandoorikana

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 15 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Paista paistileikkeisiin kaunis väri voi-rypsiöljyseoksessa. Kuori ja viipaloi sipuli.
  • Kuullota sipulit rypsiöljyssä pehmeiksi ja lisää mukaan tandooritahna ja kaneli. Jatka freesausta hetki ja lisää vesi sekä paistetut paistileikkeet. Anna kuplotella puolisen tuntia miedolla lämmöllä.
  • Paahda tällä välin pähkinät paistinpannulla ja keitä riisi.
  • Kun paistileikkeet alkavat tuntua pehmeiltä, lisää jogurtti ja silputtu korianteri. Ota kattila pois liedeltä ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
  • Tarjoa tandoorikana keitetyn basmatiriisin, naanleivän ja paahdettujen cashewpähkinöiden kera.

Kokeile reseptejä