Nopeat kana-enchiladat
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Ruskista jauheliha rasvan kera korkeareunaisessa pannussa tai kasarissa.
- Lisää joukkoon 1/3 salsasta ja 1/3 juustoraasteesta. Sekoita huolellisesti.
- Voitele laakea uunivuoka ja kaada ohut kerros salsaa vuoan pohjalle. Jaa liha-salsaseos tasan tortillalevyille ja kääri levyt rullalle.
- Asettele rullat vuokaan ja peitä lopulla salsalla ja juustoraasteella. Pidä 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut.
- Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla rypsiöljyn kera. Lisää sipuli-, porkkana- ja paprikasuikaleet ja jatka paistamista vielä hetki.
- Sekoita joukkoon taginetahna ja anna senkin kuumentua pannulla. Mittaa joukkoon veteen sekoitettu maizena, puolikas kanaliemikuutio, kikherneet ja rusinat.
- Anna hautua 5 minuuttia sekoitellen.
- Mausta lopuksi korianterin lehdillä ja tarjoile couscousin tai riisin kera.