Nopeat kana-enchiladat
Herkulliset ja helpot enchiladat eli rullalle käärityt tortillat valmistuvat hetkessä. Täytteeseen voit lisätä broilerin kaveriksi vihanneksia ja yrttejäkin oman maun mukaan.
4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g
2 rkl voita tai rypsiöljyä paistamiseen ja 1 rkl vuoan voiteluun
350 g valmista salsakastiketta (esim. Santa Maria Chunky Salsa)
½ tl suolaa
150 g juustoraastetta
6 tortillalevyä
Resepti
Ruskista jauheliha rasvan kera korkeareunaisessa pannussa tai kasarissa. Lisää joukkoon 1/3 salsasta ja 1/3 juustoraasteesta. Sekoita huolellisesti. Voitele laakea uunivuoka ja kaada ohut kerros salsaa vuoan pohjalle. Jaa liha-salsaseos tasan tortillalevyille ja kääri levyt rullalle. Asettele rullat vuokaan ja peitä lopulla salsalla ja juustoraasteella. Pidä 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia