Nopeat kana-enchiladat

Nopeat kana-enchiladat
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Herkulliset ja helpot enchiladat eli rullalle käärityt tortillat valmistuvat hetkessä. Täytteeseen voit lisätä broilerin kaveriksi vihanneksia ja yrttejäkin oman maun mukaan.

30 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g

2 rkl voita tai rypsiöljyä paistamiseen ja 1 rkl vuoan voiteluun
350 g valmista salsakastiketta (esim. Santa Maria Chunky Salsa)
½ tl suolaa
150 g juustoraastetta
6 tortillalevyä


Resepti

Ruskista jauheliha rasvan kera korkeareunaisessa pannussa tai kasarissa. Lisää joukkoon 1/3 salsasta ja 1/3 juustoraasteesta. Sekoita huolellisesti. Voitele laakea uunivuoka ja kaada ohut kerros salsaa vuoan pohjalle. Jaa liha-salsaseos tasan tortillalevyille ja kääri levyt rullalle. Asettele rullat vuokaan ja peitä lopulla salsalla ja juustoraasteella. Pidä 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia