Nopeat kanawrapit
Koulujen alkaessa helpot välipalat ovat taas paikallaan! Wrapit ovat mukavaa pikkusyömistä, joiden ruokaisuutta voi säädellä oman mieltymyksen ja nälän mukaan. Laita kanan kaveriksi omia lempitäytteitäsi ja kääri valmiiksi taskuksi jääkaappiin odottamaan ruokailijoita.
5-6 annosta
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet 250 g
1 rkl öljyä paistamiseen
1 pkt (6 kpl) wrappeja, isoja vehnätortilloja
1 ruukku jääsalaattia
1 ruukku basilikaa
2 pientä punasipulia ohuina renkaina
n. 70 g babypinaattia
100-150 g voimakasta juustoa kuutioina tai suikaleina (esim. Emmental tai Polar)
1-2 nektariinia lohkoina
Kastike:
200 g creme fraichea
1 valkosipulinkynsi murskana
2-3 tl vihreää pestoa
Resepti
Jaa wrapeille jääsalaattia, basilikaa, punasipulirenkaita, babypinaattia ja voimakasta juustoa suikaleina tai kuutioina. Laita muiden ainesten päälle yksi tai kaksi Kananpojan Sisäfileetä ja raikasta annokset vielä nektariinilohkoilla.
Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin ja jaa se muiden ainesten päälle. Käännä wrapit lopuksi taskuiksi ja nosta tarjolle.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen