Normandian one pot siiderikana
Tässä reseptissä yhdistyy helppous sekä perinteikkyys. Klassinen normandialainen kanaruoka valmistuu yhdellä pannulla alusta loppuun. Kariniemen Minuuttipihvi® on täsmäisku tähän herkkuun.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi oliivi-pesto 350 g
1 rkl oliiviöljyä
½ l kuivaa omenasiideriä
1 omena kuorittuna ja lohkottuna
1 pieni sipuli ohueksi viipaloituna
½ kg perunoita puolen sentin viipaleina
1/2 pnt timjamia
2-3 dl kermaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
Resepti
Paista minuuttipihveihin oliiviöljyssä hyvä väri paistinpannulla. Lisää pannulle omenalohkot, sipulit ja perunaviipaleet. Jatka hetki ruskistamista ja lisää omenasiideri, hienonnettu timjami sekä kerma. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna hautua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä ja kastike on suurustunut.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon