Paistettua kananpojan fileetä, paahdettuja juureksia ja bearnaisea
Kariniemen annospakkaus on aivan tavattoman kätevä.
Yksittäinpakatuista Kananpojan fileistä kokkaat aina sopivan määrän. Lisäksi säästät luontoa uuden pakkauksen ansiosta, koska siinä on käytetty 26% vähemmän muovia kuin vastaavissa rasiapakkauksissa.
1-4 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan rintafilee paahdettu valkosipuli-timjami 590 g
4 porkkanaa
1 iso palsternakka
1 iso raitajuuri
½ dl hunajaa
4 rkl voita
1 appelsiinin kuori raastettuna
½ pnt timjamia hienonnettuna
2 dl valmista bearnaisea
suolaa
rouhittua mustapippuria
oliiviöljyä
Resepti
Kuori ja leikkaa juurekset pitkittäin sormen paksuisiksi paloiksi. Levitä juurekset uuninpellille hunajan, timjamin, voin, raastetun appelsiinin kuoren sekä suolan ja mustapippurin kanssa. Sekoita huolellisesti ja paista 180 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia pari kertaa paistamisen aikana sekoitellen.
Paista juuresten paistuessa kananpojan rintafileet oliiviöljyssä noin 5 minuuttia per puoli, kunnes kypsiä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
Tarjoa fileepihvit paahdettujen juuresten ja bearnaisen kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon