Papaija-sitruuna kananpoikaa ja remouladea

Papaija-sitruuna kananpoikaa ja remouladea

icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kun aika on kortilla, mutta jotain pitäisi tarjoilla nälkäiselle leffaseurueelle. Apuun rientää supernopea kanaherkku, paistetut kananpojan sisäfileet täyteläisen remouladen kera.

0 min

2-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Rapeat sisäfileet Ranch 400 g

Remoulade:

½ dl majoneesia
½ dl kermaviilä
1 maustekurkku hienonnettuna
1 pieni salottisipuli hienonnettuna
1 tl dijonsinappia
2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
½ tl worchester-kastiketta
rouhittua mustapippuria


Resepti

Sekoita kaikki remouladen ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan tunniksi.

Paista kananpojan sisäfileet pannulla rypsiöljyssä kypsiksi noin 3 minuuttia per puoli. Tarjoa remouladen ja dippivihannesten kanssa.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon