Papaija-sitruuna kananpoikaa ja remouladea
Kun aika on kortilla, mutta jotain pitäisi tarjoilla nälkäiselle leffaseurueelle. Apuun rientää supernopea kanaherkku, paistetut kananpojan sisäfileet täyteläisen remouladen kera.
2-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Rapeat sisäfileet Ranch 400 g
Remoulade:
½ dl majoneesia
½ dl kermaviilä
1 maustekurkku hienonnettuna
1 pieni salottisipuli hienonnettuna
1 tl dijonsinappia
2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
½ tl worchester-kastiketta
rouhittua mustapippuria
Resepti
Sekoita kaikki remouladen ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan tunniksi.
Paista kananpojan sisäfileet pannulla rypsiöljyssä kypsiksi noin 3 minuuttia per puoli. Tarjoa remouladen ja dippivihannesten kanssa.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon