Piikikäs Poppis

Piikikäs Poppis

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Piikikäs Poppis-siili on helppo ja hauska tarjottava juhlien noutopöytään. Siilejä voi tehdä vaikka kolme erilaista, yhden jokaista Poppis-makua varten.

15 min

4-5 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g

1 päärynä
1 oliivi
varrastikkuja


Resepti

Lämmitä Poppiksia 10 minuutin ajan joko 200-asteisessa uunissa tai miedolla lämmöllä paistinpannulla välillä käännellen. Kuori päärynä ja halkaise se pitkittäin. Pistä Poppiksia cocktail-tikkuihin ja tikut törröttämään siilin piiikeiksi, vain päärynän kapein kohta paljaaksi jättäen. Leikkaa vielä oliivista toinen pääty irti ja työnnä se päärynän päätyyn siilin nenäksi. Aseta esille ja anna vieraiden napata haluaansa piikkimäärä lautaselleen.

Katso kaikki hauskat Poppis-reseptit täältä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen