Pinnan alla Poppiksia
Rakenna meren valtakunta lautaselle pienen ruokailijan iloksi. Hauska kattaus innostaa syömään monipuolisesti.
5-6 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g
1 pkt Kariniemen kananpojan Poppis cheddar 200 g
1 kurkku
spaghettia tai fettucinia
tricolor fusillia
1 parsakaali
1 kukkakaali
mustia oliiveja tai herneitä
pippuria
Resepti
Lämmitä Poppiksia 10 minuutin ajan joko 200-asteisessa uunissa tai miedolla lämmöllä paistinpannulla välillä käännellen. Keitä pastat kypsiksi pakkauksen ohjeiden mukaan ja höyrytä samalla kattilan päällä parsa- ja halutessasi myös kukkakaali. Leikkaa paksuja kurkkuviipaleita, ja halkaise sitten viipaleet vielä neljään osaan.
Laita yksi fettucini/spaghetti lautasen yläreunaan aaltoilevaksi veden pinnaksi ja useampia alareunaan hiekkapohjaksi. Luo fusillinipuista, parsakaalista ja kukkakaalista vesikasveja. Aseta tavallisia ja Cheddar-Poppiksia kaloiksi uiskentelemaan lautaselle. Tee niille kurkkukolmoista pyrstöt ja pippurista silmät. Viipaloi oliviit ja laita syntyneet renkaat nousemaan ilmakuplina kaloista. Jos epäilet etteivät oliviit kelpaa lapsellesi, voit korvata ne herneillä. Meduusan saat pätkimällä Poppiksen alapuolelle spaghettia/fettucinia roikkumaan.
Katso kaikki hauskat Poppis-reseptit täältä.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen