Poppiksia ilmassa
Kimpullinen Poppis-ilmapalloja piristää päivää. Ne sopivat teemaltaan erityisen hyvin vappujuhliin, mutta ilostuttavat ihan tavallisena arkenakin vaikka lapsen lautasella.
2-3 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g
1 pkt kirsikkatomaatteja
tagliatelle-pastaa
Resepti
Lämmitä Poppiksia 10 minuutin ajan joko 200-asteisessa uunissa tai miedolla lämmöllä paistinpannulla välillä käännellen. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Asettele Poppikset ja pestyt kirsikkatomaatit tarjoiluastian yläreunaan ilmapalloryppääksi. Laita tagliatelleja ilmapallojen naruiksi, alareunassa yhteen kokoontuen.
Katso kaikki hauskat Poppis-reseptit täältä.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen