Poppisten parhaat dipit

Poppisten parhaat dipit

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Takuuvarma naposteluvinkki on Kariniemen Poppikset ja muutama hyvä dippi! Dipattavaksi sopivat kaikki Poppis-maut.

30 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g

Pähkinädippi:

1 dl maapähkinävoita
1 rkl soijakastiketta
1 rkl limemehua
1rkl sokeria
½ kpl punainen chili hienonnettuna tai 1 tl sambal oelek –tahnaa
½ dl hienonnettua kevätsipulia tai shalottisipulia
(½ dl vettä) 

Sekoita kaikki ainekset keskenään, ohenna tarvittaessa vedellä ja anna maustua hetki. Kuumenna Poppikset uunissa tai pannulla ja dippaile!


Sinappi-hunajadippi:

1 dl majoneesia
1 rkl väkevää sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl hunajaa
½ tl valkosipulijauhetta
½ tl sipulijauhetta
ripaus suolaa ja mustapippuria
½ dl persiljaa silputtuna 

Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään tunti. Nauti kuumien Poppisten kaverina.


Nopea BBQ-dippi:

1 dl ketsuppia
2 rkl tummaa siirappia
1 tl Worcestershire-kastiketta
1 tl soijakastiketta
Texas Pete –chilikastiketta maun mukaan

Sekoita vain kaikki ainekset keskenään, ja dippi on valmis!

 

 

 


Resepti

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.