Poppisten parhaat dipit
Takuuvarma naposteluvinkki on Kariniemen Poppikset ja muutama hyvä dippi! Dipattavaksi sopivat kaikki Poppis-maut.
4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g
Pähkinädippi:
1 dl maapähkinävoita
1 rkl soijakastiketta
1 rkl limemehua
1rkl sokeria
½ kpl punainen chili hienonnettuna tai 1 tl sambal oelek –tahnaa
½ dl hienonnettua kevätsipulia tai shalottisipulia
(½ dl vettä)
Sekoita kaikki ainekset keskenään, ohenna tarvittaessa vedellä ja anna maustua hetki. Kuumenna Poppikset uunissa tai pannulla ja dippaile!
Sinappi-hunajadippi:
1 dl majoneesia
1 rkl väkevää sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl hunajaa
½ tl valkosipulijauhetta
½ tl sipulijauhetta
ripaus suolaa ja mustapippuria
½ dl persiljaa silputtuna
Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään tunti. Nauti kuumien Poppisten kaverina.
Nopea BBQ-dippi:
1 dl ketsuppia
2 rkl tummaa siirappia
1 tl Worcestershire-kastiketta
1 tl soijakastiketta
Texas Pete –chilikastiketta maun mukaan
Sekoita vain kaikki ainekset keskenään, ja dippi on valmis!
Resepti
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia