Rapsakkaa kananpoikaa ja valkosipuli-salviapastaa

Rapsakkaa kananpoikaa ja valkosipuli-salviapastaa

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Vaikka rapeat kananpojan fileepalat onkin suunniteltu naposteluun, sopivat ne mitä mainioimmin myös niin arki- kuin viikonloppuruokiinkin, kuten tähän helppoon valkosipuli-salviapastaan. Jotta fileepalat säilyvät rapeina, niitä ei kannata sekoittaa pastaan, vaan tarjota pastan kanssa.

15 min

2-3 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan fileepala crispy 400 g

200 g pastaa
4 valkosipulinkynttä
½ dl oliiviöljyä
2 rkl voita
1 dl raastettua parmesaania
1/3 ruukkua salviaa


Resepti

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Silppua valkosipulinkynnet ja revi salvian lehdet. Paista fileepalat ruokalusikallisessa voita rapeiksi ja kypsiksi. Siirrä sivuun odottamaan. Lisää pannulle oliiviöljy, valkosipuli ja salvianlehdet. Freesaa miedolla lämmöllä, kunnes valkosipulit ovat pehmenneet. Sekoita joukkoon keitetty ja valutettu pasta sekä ruokalusikallinen voita.

Tarjoa rapeat fileepalat valkosipuli-salviapastan ja parmesaanin kera.

  • Laktoositon Laktoositon