Rosmariinilla maustettua kananpoikaa, paahdettuja varhaisperunoita ja pariloitua broccoliinia
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Aloita paahtamalla varhaisperunat. Laita pestyt ja kuivatut perunat kulhoon ja mausta ne oliiviöljyllä, suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla. Sekoita huolellisesti ja levitä perunat uuninpellille.
- Paahda 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes perunat saavat kauniin värin ja ovat kypsiä. Satokauden ulkopuolella voit käyttää myös pienemmiksi leikattuja talviperunoita.
- Esikeitä broccoliinit suolalla maustetussa vedessä noin 2-3 minuuttia ja jäähdytä ne kylmässä vedessä.
- Paista kananpojan rintafileet voi-öljyseoksessa noin 5 minuuttia molemmin puolin. Paistamisen puoli välissä laita pannulle myös viipaloitu chili sekä rosmariininoksat.
- Valele rosmariinista ja chilistä makua saanutta paistirasvaa kananpojan rintafileiden päälle paistamisen aikana. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Pyörittele esikeitetyt broccoliinit öljyssä ja grillaa parilalla tai grillissä napakan kypsiksi. Mausta suolalla.
- Valmista aurinkokuivattu tomaatti-vinegretti. Laita valutetut aurinkokuivatut tomaatit kulhoon muiden ainesten kanssa ja poraa sauvasekoittimella sileähköksi.
- Tarjoa paistetun kananpojan rintafileen, paahdettujen perunoiden ja grillatun broccoliinin kera.