Siirappikanaa uunissa

Siirappikanaa uunissa

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Juuresten kanssa valmistettu siirappikana on viettelevän hyvää. Uunissa haudutettu herkku on makean suolaista ja siirappi tuo broilerille ihanan pinnan. Tässä reseptissä käytetään helppoa keinoa, jolla saa kanasta erityisen mehevää uunissa.

75 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 kpl kokonainen kananpoika
10 keskikokoista perunaa
2 isoa porkkanaa
½ dl vaahterasiirappia
1 ruukku timjamia hienonnettuna
1 rkl suolaa


Resepti

Paloittele kananpoika. Aseta kokonaisesta kananpojasta paloitellut kanapalat sekoituskulhoon.

Lisää kulhoon mausteet ja juurekset ja sekoiteta ne kananpalojen kanssa. Kaada kananpalat ja kasvikset uuninkestävään astiaan ja laita uuniin175°C asteeseen tunniksi. Valele paiston aikana pari kertaa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton