Siirappikanaa uunissa
Juuresten kanssa valmistettu siirappikana on viettelevän hyvää. Uunissa haudutettu herkku on makean suolaista ja siirappi tuo broilerille ihanan pinnan. Tässä reseptissä käytetään helppoa keinoa, jolla saa kanasta erityisen mehevää uunissa.
4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 kpl kokonainen kananpoika
10 keskikokoista perunaa
2 isoa porkkanaa
½ dl vaahterasiirappia
1 ruukku timjamia hienonnettuna
1 rkl suolaa
Resepti
Paloittele kananpoika. Aseta kokonaisesta kananpojasta paloitellut kanapalat sekoituskulhoon.
Lisää kulhoon mausteet ja juurekset ja sekoiteta ne kananpalojen kanssa. Kaada kananpalat ja kasvikset uuninkestävään astiaan ja laita uuniin175°C asteeseen tunniksi. Valele paiston aikana pari kertaa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton