Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Siirappikanaa uunissa

Siirappikanaa uunissa

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Juuresten kanssa valmistettu siirappikana on viettelevän hyvää. Uunissa haudutettu herkku on makean suolaista ja siirappi tuo broilerille ihanan pinnan. Tässä reseptissä käytetään helppoa keinoa, jolla saa kanasta erityisen mehevää uunissa. Vinkin paljastaa #kananiksi: Näin paistat mehevintä uunikanaa.

75 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 Kariniemen Kanalassa kuoriutunut kananpoika N.1,3 kg

10 keskikokoista perunaa
2 isoa porkkanaa
½ dl vaahterasiirappia
1 ruukku timjamia hienonnettuna
1 rkl suolaa


Resepti

Katso #kananiksi: näin paloittelet kananpojan ohje kokonaisen kananpojan paloittelemiseksi. Aseta kokonaisesta kananpojasta paloitellut kanapalat sekoituskulhoon.

Lisää kulhoon mausteet ja juurekset ja sekoiteta ne kananpalojen kanssa. Kaada kananpalat ja kasvikset uuninkestävään astiaan ja laita uuniin175°C asteeseen tunniksi. Valele paiston aikana pari kertaa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.