Tacomaustettu kanapata
Tacomaustettu kanapata on ennen kaikkea kylmien kelien lohduttava kotiruoka. Vaikka kanankoivet vaativatkin pitkähkön kypsennyksen, on ruoka muuten supersimppeli valmistaa. Raaka-aineet vain vuokaan, ja ruoka on melkein valmis.
3 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Koipireisi maustamaton n. 1,1 kg
300 g tacokastiketta
1 l kanalientä
500 g bataattilohkoja
1 punasipuli lohkottuna
5 valkosipulinkynttä viipaloituina
10 kpl pimientos de padrón -pikkupaprikoita
½ ruukkua timjamia hienonnettuna
suolaa
rouhittua mustapippuria
Resepti
Sekoita kanankoivet,tacokastike, bataattilohkot, punasipulilohkot, valkosipuli sekä mausteet uunivuoassa.
Kaada joukkoon kanaliemi ja hienonnettu timjami.
Paista 180-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Lisää päälle pikkupaprikat ja jatka paistamista vielä puolisen tuntia.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon