Tacomaustettu kanapata

Tacomaustettu kanapata

icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tacomaustettu kanapata on ennen kaikkea kylmien kelien lohduttava kotiruoka. Vaikka kanankoivet vaativatkin pitkähkön kypsennyksen, on ruoka muuten supersimppeli valmistaa. Raaka-aineet vain vuokaan, ja ruoka on melkein valmis.

100 min

3 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Koipireisi maustamaton n. 1,1 kg

1 pkt Via Tuoremaustetahna Mezcla Mexicali
1 l kanalientä
500 g bataattilohkoja
1 punasipuli lohkottuna
5 valkosipulinkynttä viipaloituina
10 kpl pimientos de padrón -pikkupaprikoita
½ ruukkua timjamia hienonnettuna
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Sekoita kanankoivet, tuoremaustetahna, bataattilohkot, punasipulilohkot, valkosipuli sekä mausteet uunivuoassa.

Kaada joukkoon kanaliemi ja hienonnettu timjami.

Paista 180-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Lisää päälle pikkupaprikat ja jatka paistamista vielä puolisen tuntia.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon