Uunikanaa ja kasviksia
Uunissa valmistetut kanaruoat kiinnostavat, eikä ihme. Helppotekoiset arkiruoat toimivat mausta tinkimättä. Kariniemen on tuonut markkinoille uuden ison rintafileestä leikatun murean fileesuikaleen, joka toimii mainiosti uuniruoissa. Herkullinen sitruunan ja rosmariinin liitto antaa perinteiselle kanalle hienostuneen maun. Lisäämällä suosikkikasviksiasi saat omaan makuusi sopivan aterian helposti. Tämä resepti on tehty yhteistyössä Hellapoliisin kanssa.
4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli 450 g
400 g parsakaalia
½ oranssi paprika
100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
3 valkosipulinkynttä
tuoretta rosmariinia maun mukaan
2 dl juustokermaa
Resepti
Ota Kariniemen Kananpojan Isot fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Paloittele parsakaali ja paprika. Puolita halutessasi kirsikka- tai miniluumutomaatit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Laita ainekset kerroksittain uunivuokaan ja laita joukkoon tuoretta rosmariinia. Kaada päälle juustokerma. Kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 20 minuuttia. Tarjoa riisin tai lohkoperunoiden kanssa.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon