Välimerellinen kanalasagne

Välimerellinen kanalasagne

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Lasagne on lempiruokaa monelle lapselle ja aikuiselle. Uudessa variaatiossamme maistuu broilerin lisäksi fetajuusto. Tällä reseptillä laitat perheelle samalla vaivalla parin päivän ruoat.

80 min

5-8 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Paistisuikale marinoitu 300 g

1 pkt lasagnelevyjä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 prk tomaattimurskaa
1 dl oliivirenkaita
200 g feta-juustoa
1 ruukku tuoretta basilikaa
2 dl raastettua emmentaljuustoa
½ dl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria


Resepti

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne paistisuikaleiden kanssa runsaassa oliiviöljyssä. Lisää mukaan tomaattimurska ja hieman vettä. Anna kastikkeen hautua noin 20 minuuttia ja lisää sitten oliivit. Mausta kastike tuoreella basilikalla, suolalla ja mustapippurilla. Murskaa fetajuusto. Kokoa vuokaan kastiketta, hieman fetajuustoa ja lasagnelevyt. Levitä viimeiseen kerrokseen hiukan kastiketta ja sen päälle juustoraastetta. Paista lasagne 160-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia, kunnes sen pinta on kullanruskea. Tarjoile lasagne esimerkiksi rucolasalaatin kanssa.