Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Värikkäät Kana’caesar’wrapit

Värikkäät Kana’caesar’wrapit

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Hauska twist tuttuun klassikkoon, kääräise grillatut kanapihvit salaatinlehden sisään.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kanalassa kuoriutunut kananpojan delipihvi jogurtti-valkosipuli 490 g

Rapeaa leipämurskaa
2-3 palaa maalaisleipää
2 valkosipulinkynttä
2 luomusitruunaa
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria

Lisäksi
3 sydänsalaattia
1 rs erivärisiä kirsikkatomaatteja

versoja


Resepti

Marinoi pihvit jogurtti-valkosipulikastikkeessa.

Murenna leipä ja raasta valkosipulinkynnet sekä pestyn sitruunan kuori. Kuumenna öljy pannulla ja lisää leipämurut ja valkosipuli. Paista rapeaksi välillä sekoittaen. Lisää lopuksi sitruunankuoriraaste, ripaus suolaa ja pippuria.

Huuhtele salaatit ja irrota lehdet kannasta. Huuhtele tomaatit ja halkaise ne. Grillaa pihvit kypsiksi, noin 3 minuuttia / puoli. Viipaloi pihvit.

Kokoa salaatinlehdille viipaloitua broileria, tomaatteja ja leipämurua. Koristele versoilla.

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.