Värikkäät Kana’caesar’wrapit
Hauska twisti tuttuun klassikkoon, kääräise grillatut Minuuttipihvi® salaatinlehden sisään.
4 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja 760 g
Rapeaa leipämurskaa
2-3 palaa maalaisleipää
2 valkosipulinkynttä
2 luomusitruunaa
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria
Lisäksi
3 sydänsalaattia
1 rs erivärisiä kirsikkatomaatteja
versoja
Resepti
Murenna leipä ja raasta valkosipulinkynnet sekä pestyn sitruunan kuori. Kuumenna öljy pannulla ja lisää leipämurut ja valkosipuli. Paista rapeaksi välillä sekoittaen. Lisää lopuksi sitruunankuoriraaste, ripaus suolaa ja pippuria.
Huuhtele salaatit ja irrota lehdet kannasta. Huuhtele tomaatit ja halkaise ne. Grillaa pihvit kypsiksi, noin 3 minuuttia / puoli. Viipaloi pihvit.
Kokoa salaatinlehdille viipaloitua broileria, tomaatteja ja leipämurua. Koristele versoilla.