Vietnamilainen kanasalaatti
Vietnamilainen broilerisalaatti sopii erinomaiseti kesään. Se on helppo tehdä ja maistuu taivaalliselle.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 kpl Kariniemen kokonainen kananpoika
vettä
2 keskikokoista sipulia
1 keskikokoinen kurkku
1-2 paprikaa
1 iso sitruuna
1 ruukku tuoretta korianteria
pala punaista chilipaprikaa
Resepti
Laita Kariniemen Kananpojan Uunibroileri kattilaan ja laske päälle vettä sen verran, että se peittyy.
Keitä hiljalleen miedolla lämmöllä poreillen kannen alla noin 40 minuuttia, tai kunnes broileri on kypsää. Kypsästä linnusta irtoaa luut helposti ja liha on kauniin vaaleaa.
Jäähdytä, poista luut ja nahka ja leikkaa liha veitsellä suikaleiksi.
Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Puristele sipulia kylmän juoksevan veden alla lävikössä.
Leikkaa kurkku ja paprika suikaleiksi. Yhdistä ainekset kulhoon ja purista joukkoon sitruunanmehua.
Hienonna joukkoon korianteria ja pala punaista chilipaprikaa. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen