Vietnamilaiset kanavartaat

Vietnamilaiset kanavartaat

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Vietnamilaiset broilerivartaat voit valmistaa kesällä grillivartaissa grillissä tai ilman varrastikkuja vaikkapa halsterissa. Tarjoa seuraksi tuoksuvaa Jasmin-riisiä, salaattia ja korianteria.

180 min

12 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi oliivi-pesto 350 g

1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
2 rkl kalakastiketta
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl punaista chilipaprikaa hienonnettuna

Lisäksi:
makeaa chilikastiketta
ruukkusalaattia tai lehtisalaattia
korianteria


Resepti

Leikkaa Kananpojan minuuttipihvit pitkittäin reiluiksi suikaleiksi. Kuori pala inkivääriä ja hienonna veitsellä tai raastimella. Lisää inkivääri Kananpojan suikaleiden joukkoon. Sekoita joukkoon myös kalakastike, hienonnetut valkosipulinkynnet ja hienonnettu chilipaprika.

Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Pujota varrastikkuihin tai halsteriin.
Grillaa molemmin puolin kypsiksi.

Tarjoa seuraksi makeaa chilikastiketta ja ruukku- tai lehtisalaattia ja korianteria.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen