Vietnamilaiset kanavartaat
Vietnamilaiset broilerivartaat voit valmistaa kesällä grillivartaissa grillissä tai ilman varrastikkuja vaikkapa halsterissa. Tarjoa seuraksi tuoksuvaa Jasmin-riisiä, salaattia ja korianteria.
12 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi oliivi-pesto 350 g
1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
2 rkl kalakastiketta
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl punaista chilipaprikaa hienonnettuna
Lisäksi:
makeaa chilikastiketta
ruukkusalaattia tai lehtisalaattia
korianteria
Resepti
Leikkaa Kananpojan minuuttipihvit pitkittäin reiluiksi suikaleiksi. Kuori pala inkivääriä ja hienonna veitsellä tai raastimella. Lisää inkivääri Kananpojan suikaleiden joukkoon. Sekoita joukkoon myös kalakastike, hienonnetut valkosipulinkynnet ja hienonnettu chilipaprika.
Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Pujota varrastikkuihin tai halsteriin.
Grillaa molemmin puolin kypsiksi.
Tarjoa seuraksi makeaa chilikastiketta ja ruukku- tai lehtisalaattia ja korianteria.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen