Yrttiset kananpojan pihvit ja mac ´n´ cheese
Oijoi. Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli yhdistettynä kermaisen täyteläiseen mac and cheeseen on mitä maistuvin liitto kananpojan ja makaronin välillä.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli 350 g
1 pss makaronia (400 g)
40 g vehnäjauhoja
40 g voita
½ l maitoa
100 g juustoa raastettuna, esim. cheddar tai gruyère
suolaa
rouhittua mustapippuria
Resepti
Sulata voi kattilassa ja lisää mukaan vehnäjauhot koko ajan sekoittaen. Kun voi ja jauhot ovat sekoittuneet ja alkaneet saostua, kaada mukaan maito kahdessa erässä koko ajan vispilällä sekoittaen. Vähennä lämpöä ja anna pulputtaa noin kymmenen minuuttia vähän väliä sekoitellen. Lisää joukkoon raastettu juusto, muskotti sekä suola ja mustapippuri.
Keitä makaroni kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta huolellisesti. Sekoita makaroni ja juustokastike keskenään.
Paista Minuuttipihvit voi-rypsiöljyseoksessa kypsiksi noin 3 minuuttia molemmin puolin. Tarjoa kermaisen mac 'n' cheesen kera.