![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Rosmariinilla maustettu kana-pekonipasta](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/rosmariinilla-maustettu-kanapasta_20131023061607.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Rosmariinilla maustettu kana-pekonipasta
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin neljään osaan ja poista sen pehmeä sisus veitsellä.
- Kuutioi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi pekoni.
- Paista pekonia ja vihanneksia kuumalla pannulla kunnes ne saavat hiukan väriä.
- Laita joukkoon kanasuikaleet ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää mukaan vielä ruokakerma ja yrtit.
- Hauduta kastiketta noin viisi minuuttia ja mausta se lopuksi sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.
- Tarjoile kastike keitetyn spagetin ja juustoraasteen kera.