Seesamikanasalaatti
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Ota Kananpojan Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Käsittele tällä aikaa salaatti.
- Hienonna tai revi jää- tai friseesalaatti. Sekoita joukkoon vuonankaali.
- Huuhtele sokeriherneenpalot, retiisit, kurkku, miniluumutomaatit ja viinirypäleet. Suikaloi sokeriherneenpalot ohuiksi vinosuikaleiksi. Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi.
- Leikkaa kurkku lohkoiksi ja puolita miniluumutomaatit. Puolita halutessasi viinirypäleet. Leikkaa veriappelsiinit kalvottomiksi ja kuutioi hedelmäliha. Sekoita salaattiainekset keskenään.
- Kuumenna seesamiöljy pannulla ja paista Kananpojan Minuuttipihvit molemmin puolin kauniin värisiksi. Varmista, että fileet ovat kypsiä. Voit käyttää salaattiannosten päällä kokonaisia fileitä tai leikata ne eri muotoisiksi paloiksi.
-
Laita seesaminsiemenet lautaselle ja kastele paistetut fileet molemmin puolin seesaminsiemenissä.
Laita fileet salaatin päälle. - Valmista kastike. Laita veriappelsiineista puristettu mehu pieneen kulhoon.
- Kuori ja hienonna inkivääri. Poista chilipaprikasta siemenet ja hienonna. Raasta sitruunaruohon tyviosa.
- Lisää ainekset kulhoon. Sekoita joukkoon seesaminsiemenöljy, hunaja, suola ja hieman mustapippuria. Tarjoa kastike erikseen tai kaada salaatin joukkoon ja tarjoa.