Täyteläinen kanaviillokki
Kokonaisaika: 90 min
Kypsennysaika: 75 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Ota Kananpoika huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä.
- Poista broileri pakkauksesta ja pyyhi se talouspaperilla. Laita kana leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai lasiseen uunivuokaan.
- Kypsennä broileria 175 asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 1 ½ tuntia, kunnes sen sisälämpötila on vähintään +72 astetta.
- Irrota nahka ja luut. Revi murea liha käsin sopiviksi suikaleiksi.
Kastike
- Mittaa kattilaan vesi, kanaliemikuutio ja curry. Kiehauta.
- Lisää sitruunamehu ja keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja kerma-vesi seos ohuena nauhana höyryävään liemeen.
- Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä noin kymmenen minuuttia.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Lisää joukkoon broilerisuikaleet ja kuumenna.
- Tarjoa viillokki riisin ja mustaherukkahillon kanssa.