

Täytetyt letut
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
Ohukaiset
- Riko kananmunat kulhoon ja lisää maito ja suola.
- Vatkaa kananmunan rakenne rikki ja lisää jauhot vähitellen, lopuksi myös voisula. Anna taikinan tekeytyä täytteen valmistamisen ajan.
Täyte
- Suikaloi pekoni ja ruskista se pannulla rapeaksi.
- Lisää joukkoon jauheliha ja anna sen myös ruskistua pekonin rasvassa.
- Lisää joukkoon sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet. Sekoittele vielä hetki ja nosta pannu liedeltä. Sekoita joukkoon maustekurkkukuutiot ja tuorejuusto.
- Paista ohukaiset valmiiksi ja jaa täyte ohukaisten päälle. Taita ohukaiset kahteen kertaan lieriön muotoon ja nauti.