![Kariniemen Kananpojan jauheliha](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2344-kariniemen-kananpojan-jauheliha-400-g_20230322110227.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Täytetyt letut](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/taytetyt-letut-10299-10_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Täytetyt letut
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
Ohukaiset
- Riko kananmunat kulhoon ja lisää maito ja suola.
- Vatkaa kananmunan rakenne rikki ja lisää jauhot vähitellen, lopuksi myös voisula. Anna taikinan tekeytyä täytteen valmistamisen ajan.
Täyte
- Suikaloi pekoni ja ruskista se pannulla rapeaksi.
- Lisää joukkoon jauheliha ja anna sen myös ruskistua pekonin rasvassa.
- Lisää joukkoon sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet. Sekoittele vielä hetki ja nosta pannu liedeltä. Sekoita joukkoon maustekurkkukuutiot ja tuorejuusto.
- Paista ohukaiset valmiiksi ja jaa täyte ohukaisten päälle. Taita ohukaiset kahteen kertaan lieriön muotoon ja nauti.