![Kariniemen Kananpojan Koipireisi maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2978-kariniemen-kananpojan-koipireisi-maustamaton-n.-11-kg_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Teriyaki pulled chicken bowl](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/pulled-chicken-maissipuurodsc07288_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Teriyaki pulled chicken bowl
Kokonaisaika: 90 min
Kypsennysaika: 75 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Hiero kaikki pulled chickenin ainekset koipireisiin. Paista 160 asteisessa uunissa noin 1h 15min, kunnes liha on niin mureaa, että se irtoaa vaivatta luusta.
- Anna koipireisien hetki jäähtyä, että se on miellyttävämpi käsitellä. Revi liha irti luista, myös herkullinen nahka.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään sekaisin ja sekoita revittyyn kuumaan kananpojan lihaan. Kokoa salaatti kulhoihin ja nauti vaikkapa jääteen kera.