

Thaimaalainen kanasalaatti
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Mausta kananpojan suikaleet suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Jätä ne sitten sivuun siksi aikaa, kun valmistat salaatin.
- Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Revi huuhdottu ja kuivattu salaatti sopiviksi paloiksi. Leikkaa pestyn kurkun kovasta hedelmälihaosasta Julienne-suikaleita. Silppua kevätsipulit. Kuori ja suikaloi porkkanat ohuiksi siivuiksi samoin kuin pesty paprika, jonka sisästä olet poistanut siemenkodan.
- Yhdistä kaikki pienityt salaattiainekset ja suurin osa suolapähkinöistä salaattikulhoon.
- Lisää sekaan ensin keskenään sekoitetut kastikeainekset, sekoita ja mausta salaatti kevyesti suolalla ja mustapippurirouheella.
- Yhdistä toisessa kulhossa keskenään maapähkinäkastikkeen ainekset.
- Kypsennä kananpojan suikaleet kuumalla pannulla tai grilliparilalla öljyssä kypsiksi ja kauniin värisiksi.
- Nosta kypsennetty kana salaatin pinnalle, valele päälle osa maapähkinäkastikkeesta ja viimeistele salaatti rouhituilla suolapähkinöillä.
- Tarjoa loput maapähkinäkastikkeesta salaatin kanssa.