![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Tomaattinen kana-basilikapasta](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kn_delisuikale_resepti_tomaattinen-kana-basilikapasta_20180215094454.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Tomaattinen kana-basilikapasta
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla. Lisää pannulle suikaleet ja kypsennä noin 5 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää mukaan puolitetut kirsikkatomaatit ja jatka kypsentämistä vielä 5 minuuttia.
- Kypsennä nauhapasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisen ajan. Valuta pasta lävikössä ja kaada suikaleseoksen joukkoon.
- Raasta pastan päälle parmesaania. Sekoita joukkoon basilikanlehtiä. Rouhaise päälle vielä mustapippuria myllystä.