![Kariniemen Kananpojan jauheliha](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2344-kariniemen-kananpojan-jauheliha-400-g_20230322110227.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Tryffeli-kanaburgeri](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_kananpojan_pekoni_jauheliha_tryffeliburger07684-_20240625124650.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Tryffeli-kanaburgeri
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Sekoita tryffelimajoneesin ainekset huolellisesti keskenään. Muotoile jauhelihasta neljä samankokoista pihviä, sivele pihvien pinnat rypsiöljyllä ja grillaa pihvejä kuumassa grillissä noin 4 minuuttia per puoli.
- Laita juustoviipaleet pihvien päälle sulamaan.
- Grillaa sämpylät nopeasti kuumassa grillissä. Voitele sämpylän pohjat ja kannet tryffelimajoneesilla. Kokoa kannen päälle pihvit juustoineen, salaatti, suolakurkut ja tomaatti. Paina kansi päälle ja nauti.