![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2674-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-yrtti-valkosipuli-350-g_20240619130624.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Valkosipulikanaa ja Thai-broccolinia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanaa_ja_thaibroccolinia_14421_20231018113404.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Valkosipulikanaa ja Thai-broccolinia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Kuumenna kiehuvaksi pari litraa vettä kattilassa ja lisää joukkoon 1 tl suolaa ja broccolinit. Anna kiehua 2 minuuttia ja kaada lävikköön. Jäähdytä nopeasti kylmässä vedessä.
- Kuori porkkanat ja vuole niistä pitkiä ohuita lastuja kuorimaveitsellä. Esikäsittele valkosipuli ja inkivääri ja mittaa muut ainekset valmiiksi.
- Kuumenna paistinpannu ja paista minuuttipihvit kypsiksi omassa öljyssään.
- Nosta valmiit pihvit lautaselle ja lisää pannulle jäähdytetyt broccolinit, porkkanalastut, inkivääri, valkosipuli ja chilijauhe. Anna kuumentua pari minuuttia sekoitellen mutta älä ruskista.
- Lisää loput ainekset joukkoon ja sekoita hyvin. Viipaloi minuuttipihvit reiluiksi paloiksi kasvisten päälle ja viimeistele siemenillä tai pähkinöillä. Tarjoile sellaisenaan tai keitetyn jasmiiniriisin kanssa.