![Kariniemen Kebabpuikko](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2277-kariniemen-kebabpuikko-250-g_20240513061612.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Wokattua basilikakanaa](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_thaibasilikajauheliha_20200921075646.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Wokattua basilikakanaa
Kokonaisaika: 10 min
Kypsennysaika: 5 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Survo valkosipuli, yksi chili ja suola tahnaksi. Siivuta toinen chili ohuiksi renkaiksi.
- Lämmitä wokkia tai isoa pinnoitettua paistinpannua keskilämmöllä. Lisää öljy, valkosipuli-chilitahna ja siivutettu chili. Paista noin 30 sekuntia tai kunnes valkosipuli alkaa saada väriä.
- Lisää broilerin jauheliha ja paista jatkuvasti käännellen noin 2 minuuttia tai kunnes liha alkaa ruskistua. Lisää pavut ja paista minuutin ajan.
- Lisää lopuksi kalakastike, soija ja sokeri ja paista vielä 30 sekuntia. Ota pannu pois liedeltä ja sekoita mukaan basilika. Mausta ripauksella valkopippuria. Tarjoa höyrytetyn riisin kera.