Yrttikuorrutettu kanaleike ja ’ndujavoita
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Sekoita voi ja ’nduja huolellisesti keskenään. Kääri kelmuun pötköksi ja laita pötkö jääkaappiin kohmettumaan.
-
Hienonna yrtit ja sekoita korppujauhojen kanssa. Mausta seos suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Pyörittele minuuttipihvit marinadissaan. Leivitä minuuttipihvit yrtti-korppujauhoseoksessa.
-
Kuumenna nokare voita ja tilkka rypsiöljyä pannulla vaahtoavaksi. Paista leikkeitä noin kuusi minuuttia välillä käännellen kauniin kullanruskeiksi ja kypsiksi.
-
Paista ranskalaiset uunissa tai airfryerissa pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta ne suolalla.
-
Tarjoa leikkeet ’ndujavoin ja ranskanpottujen kera.