![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Yrttinen kanapasta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/fileesuikale-bolognese-kariniemen-jakso-3-12-05-20-01999-crop_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Yrttinen kanapasta
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet. Puolita kirsikkatomaatit. Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä.
- Lisää pannulle valkosipuli ja kirsikkatomaatit ja jatka hetki freesaamista. Lisää joukkoon fraîche-kerma ja kiehauta.
- Silppua basilika ja lisää silppu sekä rucola kastikkeeseen. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Tarjoa kanapasta raastetun parmesaanin kera.