Intialainen tikka masala kanasta  riisin kera

Kariniemen tapaan

Herkuuliset paistit. leikkeet ja rullat

Kariniemen Kalkkunan Juhlafilee rosépippuri

Valmistus

Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Poista pakkaus. Paista kalkkunafilee uunissa 175°C n. 1 tunti 10 minuuttia. Tuotteessa on paistovahti, jonka keskiosa ponnahtaa esiin, kun tuote on kypsä (72 °C). Anna vetäytyä hetki.

Ravintosisältö ja tuotekoodit

Pakkauskoko n. 1 kg
Tuotetunnus 2727
EAN 2391272700001
Ravintoarvo / 100g
Energia 483 kJ / 115 Kcal
Rasva 3,2 g
joista tyydyttyneitä 0,5 g
Hiilihydraatit 1,3 g
joista sokereita 0,7 g
Proteiini 20 g
Suola 0,95 g

Tuotetiedot

suomalainen kalkkunanfilee (85%), vesi, rypsiöljy, mausteet (rosépippuri, mustapippuri, paprika, valkosipuli, cayenne), jodioitu suola, sokeri, aromit, hiivauute, maltodekstriini, kasvikuitu (psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. LIHA ON LUONTAISESTI RUNSASPROTEIININEN. Kalkkunan alkuperä Suomi.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Kariniemen Kalkkunan Juhlafilee rosépippuri

Kariniemen Kalkkunan Juhlafilee rosépippuri on mehevä, pintamaustettu kalkkunanfilee. Kalkkunanfilee sopii mainiosti sesongin juhlapöytään. Tuotteessa on mukana paistovahti helpottamaan kypsyyden arviointia. Kariniemen kalkkuna on aina suomalaista.

  • Uuniin

    Uuniin