
Valmistus
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Poista pakkaus. Paista kalkkunafilee uunissa 175°C n. 1 tunti 10 minuuttia. Tuotteessa on paistovahti, jonka keskiosa ponnahtaa esiin, kun tuote on kypsä (72 °C). Anna vetäytyä hetki.
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Pakkauskoko | n. 1 kg |
---|---|
Tuotetunnus | 2727 |
EAN | 2391272700001 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 483 kJ / 115 Kcal |
Rasva | 3,2 g |
joista tyydyttyneitä | 0,5 g |
Hiilihydraatit | 1,3 g |
joista sokereita | 0,7 g |
Proteiini | 20 g |
Suola | 0,95 g |
Tuotetiedot
Tuotetiedot
suomalainen kalkkunanfilee (85%), vesi, rypsiöljy, mausteet (rosépippuri, mustapippuri, paprika, valkosipuli, cayenne), jodioitu suola, sokeri, aromit, hiivauute, maltodekstriini, kasvikuitu (psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. LIHA ON LUONTAISESTI RUNSASPROTEIININEN. Kalkkunan alkuperä Suomi.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.
Kariniemen Kalkkunan Juhlafilee rosépippuri
Kariniemen Kalkkunan Juhlafilee rosépippuri on mehevä, pintamaustettu kalkkunanfilee. Kalkkunanfilee sopii mainiosti sesongin juhlapöytään. Tuotteessa on mukana paistovahti helpottamaan kypsyyden arviointia. Kariniemen kalkkuna on aina suomalaista.