Italialainen kananpoika scarpariello tomaatin, paprikan ja valkosipulin kera

Kariniemen tapaan

Pihvit ja fileet kananpojasta ja kalkkunasta

Kariniemen Kananpojan Fileepihvi miedosti suolattu

Kariniemen Kananpojan fileepihvi miedosti suolattu on helppo maustaa oman maun mukaan. Mieto suolaus pitää pihvin mehevämpänä. Fileepihvi kypsyy nopeasti pannulla, uunissa ja sopii erinomaisesti myös grillattavaksi. Rasiassa 5-8 pihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Grilliin

    Grilliin

  • Liedelle

    Liedelle

Valmistus

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi grillissä tai paistinpannulla tilkassa öljyä n.10 min kummaltakin puolen. Voit kypsentää pihvit myös uunissa 220 – 250 °C:ssa 10 – 15 min. Mausta halutessasi esim. pippureilla.

Ravintosisältö ja tuotekoodit

Pakkauskoko 1 kg
Tuotetunnus 2377
EAN 6409100023775
Ravintoarvo / 100g
Energia 366 kJ / 87 Kcal
Rasva 1,1 g
joista tyydyttyneitä 0,3 g
Hiilihydraatit 0 g
joista sokereita 0 g
Proteiini 19 g
Suola 0,76 g

Tuotetiedot

suomalainen broilerin filee (88 %), vesi, lisätty suola (0,6 %), kasvikuitu (psyllium, herne).LAKTOOSITON. GLUTEENITON. . Broilerin alkuperämaa Suomi.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Kokeile reseptejä