
Kariniemen Kananpojan Rintaleike marinoitu n. 1 kg
Kotimainen broilerin rintaleike marinoituna.
-
Uuniin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota Rasia huoneenlämpöön n. 30 minuutin ENNEN kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 200 ° C: ssa n. 50 min. Vihje: täytä rintaleikkeet parmesanilla ja basilikalla. Sulje hammastikulla. Lisäkkeeksi valkoviinillä maustettu tomaattikastike ja pastaa.
Valmistusaineet
suomalainen broilerin nahallinen ja luullinen rintaleike (74%), vesi, rypsiöljy, lisätty suola
(1,1), etikka, maissitärkkelyssiirappi, Sokeri, mausteet (paprika, curry, valkopippuri,
Valkosipuli), kasvikuitu (psyllium, herne), Aromit (mm. Korianteri, muskottipähkinä),
sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), happamuudensäätöaine (maitohappo),
Laktoositon, gluteeniton, RUNSASPROTEIININEN.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen