Kariniemen Kananpojan Rintaleike marinoitu

Kariniemen Kananpojan Rintaleike marinoitu
n. 1 kg

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kotimainen broilerin rintaleike marinoituna.

  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota Rasia huoneenlämpöön n. 30 minuutin ENNEN kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 200 ° C: ssa n. 50 min. Vihje: täytä rintaleikkeet parmesanilla ja basilikalla. Sulje hammastikulla. Lisäkkeeksi valkoviinillä maustettu tomaattikastike ja pastaa.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin nahallinen ja luullinen rintaleike (74%), vesi, rypsiöljy, lisätty suola

(1,1), etikka, maissitärkkelyssiirappi, Sokeri, mausteet (paprika, curry, valkopippuri,

Valkosipuli), kasvikuitu (psyllium, herne), Aromit (mm. Korianteri, muskottipähkinä),

sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), happamuudensäätöaine (maitohappo),

Laktoositon, gluteeniton, RUNSASPROTEIININEN.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 501 kJ / 120 kcal
  • Rasva: 5,3 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 1,1 g
  • Hiilihydraatit: 1,8 g
    • josta sokereita 0,7 g
  • Proteiini: 16 g
  • Suola: 1,2 g

Laktoosi 0 g/100 g

Reseptivinkkejä:

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.