Kariniemen Kananpojan Rintaleike marinoitu

Kariniemen Kananpojan Rintaleike marinoitu
n. 1 kg

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kariniemen kananpojan rintaleike marinoituna on luullinen rintafilee. Maukkaasti marinoitu rintaleike maistuu koko perheelle ja valmistuu helposti uunissa. Rintaleikkeen kaveriksi uunivuokaan voi lisätä myös kasviksia oman mieltymyksen mukaan. Rasiassa 3-4 rintaleikettä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota Rasia huoneenlämpöön n. 30 minuutin ENNEN kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 200 ° C: ssa n. 50 min. Vihje: täytä rintaleikkeet parmesanilla ja basilikalla. Sulje hammastikulla. Lisäkkeeksi valkoviinillä maustettu tomaattikastike ja pastaa.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin nahallinen ja luullinen rintaleike (74%), vesi, rypsiöljy, lisätty suola

(1,1), etikka, maissitärkkelyssiirappi, Sokeri, mausteet (paprika, curry, valkopippuri,

Valkosipuli), kasvikuitu (psyllium, herne), Aromit (mm. Korianteri, muskottipähkinä),

sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), happamuudensäätöaine (maitohappo),

Laktoositon, gluteeniton, RUNSASPROTEIININEN.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen