Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan Uunibroileri maustamaton

Kariniemen Kananpojan Uunibroileri maustamaton
n. 1,3 kg

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!
  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota broileri huoneenlämpöön noin 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus. Mausta. Nosta broileri uunivuokaan tai pane paistopussissa uunipannulle. Kypsennä broileri kypsäksi 175 °C n. 1 h 30 min, kunnes sisälämpötila on vähintään 75 °C. Paloittele broileri veitsellä irrottamalla ensin koipi- ja siipipalat ja sen jälkeen rintafileet luita myöten. Voit kypsentää broilerin myös valmiiksi paloiteltuna.

 

Valmistusaineet

suomalainen broileri (100 %). Runsasproteiininen. Alkuperämaa Suomi.

 

  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 608 kJ / 145 kcal
  • Rasva: 7,3 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 2,2 g
  • Hiilihydraatit: 0 g
    • josta sokereita 0 g
  • Proteiini: 20 g
  • Suola: 0,13 g

Laktoosi 0 g/100 g

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.