Kariniemen Kalkkunan Uunivalmis Toscanan pata
Kariniemen Kalkkunan Uunivalmis Toscanan pata on perinteinen italialaistyyppinen pataruoka, joka kypsyy vaivattomasti uunissa. Toscanalaiseen tapaan tomaattisessa mausteessa on myös vihreää paprikaa, valkosipulia, yrttejä ja ripaus sitruunaa. Lisää pataan halutessasi kermaa ja nauti pastan tai riisin kera. Kariniemen Kalkkuna on aina suomalaista.
Valmistus
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Poista muovikalvo. Kypsennä kalkkunapata pakkauksessaan uunissa 180 °C kypsäksi n. 60 min. Lisää kermaa 2 dl pataan kypsennyksen lopuksi. Huom! Kartonkirasian max lämpötila 200°C.
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Pakkauskoko | 650 g |
---|---|
Tuotetunnus | 2413 |
EAN | 6409100024130 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 479 kJ / 114 Kcal |
Rasva | 4,8 g |
joista tyydyttyneitä | 1,2 g |
Hiilihydraatit | 1,4 g |
joista sokereita | 0,9 g |
Proteiini | 16 g |
Suola | 0,84 g |
Tuotetiedot
Tuotetiedot
suomalainen kalkkunan reisiliha (80%), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. tomaatti, valkosipuli, oregano, basilika), sokeri, jodioitu suola, happamuudensäätöaineet (maitohappo, kalsiumlaktaatti), kuitu (psyllium, herne), aromit, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi), säilöntäaineet (E211, kaliumsorbaatti). LAKTOOSITON.GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Kalkkunan alkuperä Suomi.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.