Kanan koipipalat punakaalisalaatin ja kastikeen kera

Kariniemen tapaan

Uuni- ja pannuvalmiit - helppoa ja nopeaa!

Kariniemen Kalkkunan Uunivalmis Toscanan pata

Kariniemen Kalkkunan Uunivalmis Toscanan pata on perinteinen italialaistyyppinen pataruoka, joka kypsyy vaivattomasti uunissa. Toscanalaiseen tapaan tomaattisessa mausteessa on myös vihreää paprikaa, valkosipulia, yrttejä ja ripaus sitruunaa. Lisää pataan halutessasi kermaa ja nauti pastan tai riisin kera. Kariniemen Kalkkuna on aina suomalaista.

  • Uuniin

    Uuniin

Valmistus

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Poista muovikalvo. Kypsennä kalkkunapata pakkauksessaan uunissa 180 °C kypsäksi n. 60 min. Lisää kermaa 2 dl pataan kypsennyksen lopuksi. Huom! Kartonkirasian max lämpötila 200°C.

Ravintosisältö ja tuotekoodit

Pakkauskoko 650 g
Tuotetunnus 2413
EAN 6409100024130
Ravintoarvo / 100g
Energia 479 kJ / 114 Kcal
Rasva 4,8 g
joista tyydyttyneitä 1,2 g
Hiilihydraatit 1,4 g
joista sokereita 0,9 g
Proteiini 16 g
Suola 0,84 g

Tuotetiedot

suomalainen kalkkunan reisiliha (80%), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. tomaatti, valkosipuli, oregano, basilika), sokeri, jodioitu suola, happamuudensäätöaineet (maitohappo, kalsiumlaktaatti), kuitu (psyllium, herne), aromit, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi), säilöntäaineet (E211, kaliumsorbaatti). LAKTOOSITON.GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Kalkkunan alkuperä Suomi.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.